Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı,Lida kapsülü,Lida sağlıklı Zayıflama

Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı

ORMAN KEBABI

leave a comment »

MALZEMELER:

-1 kg. kuşbaşı et (koyun veya süt danası)

-2- 3 çorba kaşığı sıvı yağ

-2 soğan

-3 patates

-3 havuç

-1 su bardağı konserve bezelye

-1 çorba kaşığı salça

-2 çay kaşığı kekik

-Tuz

YAPILIŞI:

1- Küçük doğranmış soğan, et ve yağ tencereye konur. Ateş üzerinde karıştırarak kavrulur.

2- Salça konur; biraz daha karıştırılıp 2- 3 bardak su ilave edilerek etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirilir.

3- Patates soyulur. Havuç kazınır. Küçük küçük doğranır.

4- Yumuşayan ete ilave edip kapak kapatılır. Sebzeler pişince konserve bezelye ve tuz ilave edilir. 5- 10 dakika sonra kekik serpilir, ateşten alınır.

KISA BİLGİ:

Konserve kutularının alt ve üst yüzeyleri yukarı doğru bombeli ise bozuktur. Kullanılması tehlikelidir.

Reklamlar

Written by uydur

Eylül 22, 2007 7:26 pm

Kategorilenmemiş kategorisinde yayınlandı

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: