Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı,Lida kapsülü,Lida sağlıklı Zayıflama

Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı

ŞİŞ KEBABI

leave a comment »

MALZEMELER:

-1 kg. koyun veya kuzu kuşbaşı et (şişlik)

-2 domates

-4 sivri biber

-2 tutam kekik

-limon

-1 kahve fincanı zeytinyağ

-2 kırmızı soğan

-1 demet maydanoz

-Tuz ve karabiber

YAPILIŞI:

l-Zeytinyağ, limon suyu, tuz, karabiber ve kekik karıştırılır.

2- Etler bu karışıma konup karıştırılır. En az 3- 4 saat dinlendirilir.

3- Domates ve biber et büyüklüğünde doğranır.

4- Isıtılmış şişlere, şu sıra ile dizilir: et, domates, et, biber.

5- Alevsiz kömür ateşinde veya elektrikli ızgarada bir tarafı iyice pişirildikten sonra çevirmek suretiyle iki tarafı pişirilir (kuru olmaması için).

6- Kırmızı soğan ve maydanoz dalları ile servis yapılır.

Not: Sakatat etleri şiş yapılacağı zaman zar ve sinirleri çıkarılır. Böbrek ve yürek yıkanıp kurulanır. Ciğer ve koç yumurtası yıkanmaz.

Reklamlar

Written by uydur

Eylül 22, 2007 7:27 pm

Kategorilenmemiş kategorisinde yayınlandı

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: