Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı,Lida kapsülü,Lida sağlıklı Zayıflama

Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı

DANA ROSTO

leave a comment »

MALZEMELER:

-Yarım koyun budu

-2 kaşık margarin

-1 kaşık salça

-Tuz

YAPILIŞI:

1- But etini alabilecek bir tencerede yağ eritilir.

2- İyi kızarması için, etin üzerini kaplayan ince zarı çıkarmadan etin iki tarafı iyice tuzla ovulur ve yağda kızartılır.

3- Yarım fincan su ile sulandırılmış salça konur. Biraz sonra da
3- 4 bardak sıcak su ilave edilip kapak örtülür.

4- Orta ateşte 2 saat pişilir (et yağına kalmalıdır).

5- Biraz soğuyunca dilimlenip servis tabağına yerleştirilir. Üzerine tenceredeki salçalı yağ gezdirilerek dökülür.

6- Etin yanına havuç, bezelye soteleri, patates tavası veya patates püresi konarak servis yapılır.

Not: 1) Rosto, but etin kemikleri çıkarıldıktan sonra rulo
şeklinde bağlanarak da aynı şekilde pişirilir.

2) Kuzu budu tencerede pişirmeden, fırında şöyle pişirilir: Et tuzlanıp yağlanır. Tepsiye konup fırında ara sıra su ilavesi ile pişirilir. Yağına biraz salça konup renklendirilerek üzerine dökülür.

Reklamlar

Written by uydur

Eylül 22, 2007 7:25 pm

Kategorilenmemiş kategorisinde yayınlandı

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: