Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı,Lida kapsülü,Lida sağlıklı Zayıflama

Lida,Lida ürünü,lida Kullanımı

BALIK ÇORBASI

leave a comment »

MALZEMELER:

-10 bardak haşlama balık suyu (Haşlanmış balık eti ile
mayonezli balık yapılır)

-2 Soğan, 1 havuç

-5- 6 dal kereviz veya maydanoz

-1 çay kaşığı tane karabiber

-2 diş sarımsak, 2 kaşık yağ

-Yarım su bardağı pirinç

-1- 2 limon suyu

-2 yumurta sarısı

-Defne yaprağı

-Tuz-kırmızı biber

YAPILIŞI:

Balık Suyunun Çıkarılması:

Balık temizlenir, yıkanır. Sıcak su ile ateşe konur, kaynayınca köpüğü alınır. Dörde bölünmüş soğan tane karabiber, maydanoz sapları, defne yaprağı konup, iyice kaynatılır. Süzülür. Balık eti mayonezli balık hazırlanmasında, suyu da balık çorbasında kullanılır.

1- Havuç, maydanoz, sarımsak ince ince doğranır. Yağla
pembeleştirilir. 1 kaşık un katılır. Biraz daha kavrulur. Balık suyu, yıkanmış pirinç ilave edilir. İyice pişirilir.

2- Yemek saatinden 10 dakika evvel yumurta sarısı ve limon suyu ile hazırlanmış terbiye katılır. Tuz atılır.

KISA BİLGİ:

Sofraya daima gerçek çiçek koyunuz. Çiçeğinizi az kokulu seçip, kısa saplı olarak tanzim ediniz.

Reklamlar

Written by uydur

Eylül 19, 2007 8:07 pm

Kategorilenmemiş kategorisinde yayınlandı

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: